Lapsu medības

Drāma | 2D
Filmas garums: 2h 10m

Uz patiesiem notikumiem balstīta drāma "Lapsu medības" - stāsts par neparastām un traģiskām attiecībām starp kādu ekscentrisku miljonāru un diviem brāļiem, daudzkārtējiem pasaules čempioniem brīvajā cīņā.

Olimpiskais čempions, cīkstonis Marks Šulcs saņem miljonāra Džona Dupona uzaicinājumu pārvākties pie viņa uz attālu muižu, kur Dupons ir izveidojis komandu "Foxcatcher", lai kopā ar pārējiem cīkstoņiem gatavotos nākamajām 1988. gada Olimpiskajām spēlēm Seulā. Marks pieņem šo uzaicinājumu ar prieku, jo saskata iespēju beidzot iznākt no sava brāļa Deiva ēnas - brāļa, kurš ir titulētāks un labāk iekārtojies dzīvē. Taču Dupona rokās Marks Šulcs ir tikai instruments, lai ar viņa palīdzību, izveidojot pasaules līmeņa cīkstoņu komandu, iekarotu cieņu augstākajās aprindās, un, jo svarīgāk, - iemantotu savas skeptiski noskaņotās mātes atzinību.

Režisora Beneta Millera ("Kapote", "Naudas spēle") drāmā galvenās lomas atveido Stīvs Karels, Čenings Tatums, Marks Ruffalo un Sjēna Millere. Filma jau saņēmusi Kannu kinofestivāla balvu par labāko režiju, un kritiķi filmai prognozē arī panākumus "Zelta globusa" un "Oskara" balvu ceremonijās.

Režisors: Bennett Miller
Lomās: Steve Carell, Channing Tatum, Mark Ruffalo, Vanessa Redgrave, Sienna Miller

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 23/01/15
Gads: 2014
Kompānija: Annapurna Pictures, Likely Story, Media Rights Capital
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa