Plēsīgie putni

Piedzīvojumu filma | 2D
Filmas garums: 1h 49m

Arle Kīna kopā ar citiem DC supervaroņiem atgriežas filmā “Plēsīgie putni (un kādas Arles Kīnas brīnumpasakainā emancipācija)”.

Vai esat dzirdējuši stāstu par policisti, dziedātājputnu, psihopāti un mafijas princesi? “Plēsīgie putni (un kādas Arles Kīnas brīnumpasakainā emancipācija)” ir stāsts, ko vislabāk var izstāstīt pati Arle. Kad Gotemas zemiskākā narcistiskā ļaundara Romana Sionisa un viņa padevīgā rokaspuiša Zasa nežēlastībā krīt meitene vārdā Kasa, visa pilsēta tiek apgriezta otrādi, lai viņu atrastu. Arles, Mednieces, Melnā Kanārijputniņa un Renē Montojas ceļi krustojas, un nesaderīgajai četrotnei neatliek nekas cits kā apvienoties, lai uzveiktu Romanu.

“Plēsīgie putni (un kādas Arles Kīnas brīnumpasakainā emancipācija)” ir astotā filma “DC Extended Universe” filmu sērijā, un tās režisore ir Ketija Jana, bet galvenajās lomās: Margo Robija (“Es, Tonija”), Mērija Elizabete Vinsteda (“Kloverfīlda iela 10”, seriāls “Fargo”), Džernī Smoleta-Bella (HBO seriāls “Īstās asinis”), Rozija Peresa (“Bezbailīgais”, “Pirmklasīgās 2”), Kriss Mesina (“Argo”, seriāls “Asi priekšmeti”), Jūens Makgregors (“Doktors Miegs” (uz ekrāniem drīzumā), “Vilcienvakte”), kā arī debitante Ella Džeja Basko.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 07/02/20
Gads: 2020
Kompānija: Clubhouse Pictures, DC Entertainment, LuckyChap Entertainment
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa