Mīļākās (RU)

Komēdija | 2D
Filmas garums: 1h 37m

Kāpēc, kad ir tik skaisti un labi, visam jābeidzas tik nelāgi? Esat kopā pavadījuši bezgala daudz fantastisku brīžu, esi pilnīgi pārliecināta, ka būsiet kopā, līdz nāve jūs šķirs, bet... piepeši kā zibens no skaidrām debesīm: “Maziņā, piedod, esmu precējies.” Vai arī “mīlu tevi, bet nevēlos šķirties – ģimene, bērni, saproti...” Un tad... tad tu apjaut, ka esi mīļākā, barakuda, ģimenes postītāja un vēl nez kas...
Tā gadījies trim burvīgām sievietēm, kuras nejauši satikušās bārā pēc šķiršanās ar mīļotajiem. Izrādās, viņas visas ir savaldzinājuši, pievīluši un pametuši precēti vīri. Taču donžuāni ir pieļāvuši lielu kļūdu –nevajadzēja trīs daiļavas kaitināt un vazāt aiz deguna. Sadomājušas smalku plānu un veikli atriebušās saviem bijušajiem, viņas saprot, ka šādu pieviltu sieviešu ir simtiem tūkstošu un viņas nav pelnījušas precēta vīra rotaļlietas lomu. Burvīgās dāmas – aktrise, medicīnas māsa un studente nodibina slepenu pamesto sieviešu klubu un, liekot lietā aktiermākslu, palīdz citām sievietēm pārmācīt neuzticīgos laulātos. Viņas ir trīs – jaunas, pievilcīgas un... bīstamas. Viņu dēļ vīrieši nonāk neiedomājamās situācijās, un viņām par to gardi jāsmejas.

Režisors: Jeļena Hazanova

Lomās: Paulina Andrejeva (“Metode”, “Šāviens”) , Aleksandra Bortiča (“Policists no Rubļovkas “), Jūlija Aleksandrova (“Tētis”), Sergejs Garmašs (“Mīļākais”, “Māja”), Goša Kucenko (“Vingrinājumi daiļajā mākslā”, “Mammas”) un citi.

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Pirmizrāde: 08/03/19
Gads: 2019
Kompānija: «Революция фильм», «КВФильм-Продакшн»
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai UAB