Nepiedotais (RU)

Drāma | 2D
Filmas garums: 1h 50m

Režisors un producents Sariks Andreasjans uzņēmis aizraujošu reālos faktos balstītu katastrofu filmu “Zemestrīce” un Holivudas piedzīvojumu trilleri “Laupīšana amerikāņu stilā” un tagad piedāvā vēl vienu spriedzes pilnu drāmu „Nepiedotais“, kuras pamatā ir reāls stāsts.
Pazīstamā režisora jaunās filmas sižets vēsta par būvinženieri Vitāliju Kalojevu (Dmitrijs Nagijevs), kurš vienā mirklī zaudē visu, kas viņam bijis dārgs, – sieva un bērni iet bojā aviokatastrofā ceļā uz Barselonu (viņu lidmašīna saduras ar kravas laineri).
Pēc tuvinieku nāves Vitālijs nespēj rast mieru, jo ir no sirds pārliecināts, ka par to vainojams pavirši pienākumus pildījušais aviodispečers. Vitālijs ir gatavs pierādīt savu taisnību. Atriebības alku dzīts, viņš nolemj uzmeklēt cilvēku, kurš laupījis viņam dzīvesprieku un dzīves garšu.
Galveno lomu filmā tēlojis populārais Krievijas šovmens, aktieris un pasākumu vadītājs Dmitrijs Nagijevs. Vitālija Kalojeva loma kļuvusi par pašu lielāko pārbaudījumu aktiera ilggadīgajā karjerā.
Galvenajās lomās filmējušies arī Roza Hairuļina, Mihails Gorevojs, Irina Bezrukova, Sebastjans Sisaks un lietuvietis Andrjus Paulāvičs.

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu un angļu valodā.

Pirmizrāde: 28/09/18
Gads: 2018
Kompānija: Большое Кино
Izplatītājs: Garsų pasaulio įrašai