Rūķi (LV)

Animācijas filma | 3D
Filmas garums: 1h 26m

Populāro animācijas filmu „Šreks“ un „Misija: Rieksti“ autori sanākuši kopā jaunajā fantastiskajā animācijas projektā „Rūķi“. Tāpat kā „Šreka“ varoņi risināja privātus jautājumus, pie viena glābdami karaļvalsti, arī jaunajā animācijas filmā galvenajiem varoņiem būs ļoti svarīgi noskaidrot, cik nozīmīgi viņi ir ne vien savai ģimenei, draugiem, bet arī visai pasaulei.

Kloju nemaz nepriecē tas, ka viņai kopā ar māti bijis jāpārvācas uz jaunu māju. Visi draugi ir tālu, vienīgais bērns jaunajā dzīvesvietā ir nejaukais kaimiņu puika Līems. Māja ir milzīga, neērta, un, it kā ar to vēl būtu par maz, tā ir pilna ar muļķīga paskata dārza rūķiem. Niknā Kloja gandrīz nespēj domāt par to, kas viņu gaida jaunajā skolā, bet meitenes prātošanu iztraucē tie paši dārza rūķi – viņi piepeši atdzīvojas...

Attapusies pēc izbīļa, Kloja uzzina, ka dārza rūķi dēvē sevi par rūķiem un viņiem dots uzdevums aizsargāt māju un visu planētu no pretīgiem, bet smieklīgiem radījumiem, kuri atgādina vardes. Viņi ienāk no citas pasaules pa portālu, kurš atveras dīvainajā mājā. Nepaies necik ilgs laiks pēc šo būtņu uzbrukuma, un Kloja kopā ar rūķiem un pat ar nejauko kaimiņu puiku aizstāvēs savas jaunās mājas un visu pasauli!

Režisori: Pīters Lepeniotis, Šelija Šenoja

Filma dublēta latviešu valodā.

Filma 3D formātā.

Pirmizrāde: 02/03/18
Gads: 2018
Kompānija: SC Films International, Vanguard Animation
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai UAB