Sievietes pret vīriešiem 2 (RU)

Komēdija | 2D
Filmas garums: 1h 20m

Filmas „Visa patiesība par vīriešiem“ veidotāju jaunajā komēdijā „Sievietes pret vīriešiem 2“ notiek mūžsenā cīņa starp sieviešu un vīriešu loģiku.

Trīs laulāti pāri jau sen draudzējas gluži kā liela ģimene. Kad zūd attiecību romantika, kaislības dziest, visi vīri vienlaikus nolemj, ka mūžīgās sadzīves problēmas nedrīkst būt par kavēkli, – ir jāšķiras. Un tad bez nožēlas jānosvin šķiršanās.

Kas var būt labāks par braucienu uz jūru, kad atkal esi brīvs kā putns gaisā? Īpaši tad, ja esi kopā ar diviem labākajiem draugiem, kur vien skaties, visur iedegušas puskailas skaistules! Ja viesnīcā gadās satikt bijušo sievu, nekas labs nav gaidāms. Vēl ļaunāk, ja viņa uzrodas kopā ar labākajām draudzenēm – tavu draugu bijušajām sievām! Viegla atriebība par seniem aizvainojumiem izvēršas aizraujošos piedzīvojumos kūrortā un azarta pilnā kariņā starp sievietēm un vīriešiem...

Režisors: Leonīds Margoļins

Šī ir otrā filma par trim pāriem, kuri, skaidrodami attiecības, uzsāk karu bez noteikumiem. Lomas tēlo jauni skaisti aktieri, kuri jau filmējušies līdzīgās jautrās komēdijās, – Nastasja Samburska („Piektdiena“), Nataļja Rudova („Mīlestība eņģeļu pilsētā“), Marija Gorbaņa („Viesnīca „Eleon““), Aleksandrs Golovins („Eglītes“), Deniss Kosjakovs („Klasesbiedrenes“), Romans Junusovs („Klasesbiedrenes“).

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Pirmizrāde: 09/02/18
Gads: 2017
Kompānija: Fresh Film
Izplatītājs: Garsų pasaulio įrašai
Mājas lapa: Filmas lapa