Fiksiki: Lielais noslēpums (LV)

Animācijas filma | 2D
Filmas garums: 1h 20m

Fiksiki ir mazi labsirdīgi cilvēciņi, kuri slepus dzīvo mašīnās un ierīcēs un veikli rūpējas par tehniku. Pareizāk sakot, viņi acumirklī salabo jebkuru bojātu ierīci. Taču cilvēkiem nav nekas jāzina par fiksikiem! Tas ir LIELAIS NOSLĒPUMS! Tomēr dažkārt kādam ziņkārīgam bērnam laimējas ieraudzīt fiksikus un pat iedraudzēties ar viņiem.
Kāda jauka fiksiku ģimenīte nonāk negaidītā situācijā. Viņi izgudro, kā pārvietoties pa elektrības vadiem. Tagad viņi varēs viens divi dabūt jebkuru ierīci, lai kur tā atrastos! Nepabeigtais izgudrojums nonāk pie blēņdara Faiera. Mazā fiksika rokās tas rada lielas ķibeles. Dzirksteles, sprādzieni, postījumi, satrakojusies tehnika — pilsētai draud katastrofa! Fiksikiem brīnumainā kārtā izdodas to novērst. Tagad viņi un divi viņu draugi ir atbildīgi par to, vai LIELAIS NOSLĒPUMS tiks saglabāts.
No 2010. gada izglītojošais bērnu animācijas seriāls „Fiksiki“ izaudzinājis vairākas jauno cienītāju paaudzes. Pirmā pilnmetrāžas filma „Fiksiki: Lielais noslēpums“ būs skatāma Latvijas kinoteātros jau janvārī – meklējiet repertuārā no 26. janvāra!

Režisori: Vasiko Bedošvili, Andrejs Kolpins, Ivans Pšonkins

Filma latviešu valodā.

Pirmizrāde: 26/01/18
Gads: 2018
Kompānija: Blitz Films, Aeroplane Productions
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai UAB
Mājas lapa: Filmas lapa