Džumandži: Laipni lūgti džungļos

Piedzīvojumu filma | 3D
Filmas garums: 1h 59m

Jaunajā piedzīvojumu filmā “Džumandži: Laipni lūgti džungļos” četri pusaudži pēkšņi tiek ierauti noslēpumainajā džumandži pasaulē, kur viņi mainās līdz nepazīšanai.

Četri vidusskolēni nejauši atrod vecu spēļu konsoli ar videospēli, par kuru līdz šim neko nav dzirdējuši – džumandži. Viņi tūliņ pat tiek ierauti spēlē, kas norisinās džungļos, un burtiski iemiesojas pašu izraudzītajos avataros: “geimeris” Spensers kļūst par tumšādainu dēkaini, muskuļotais futbolists Fridžs pārvēršas par īsa auguma gudrīti, populārā meitene Betānija – par pusmūža vīrieti profesoru, bet kautrīgā Marta tagad ir bezbailīga karotāja. Jaunieši ātri apjauš, ka džumandži ir kas vairāk par spēli, tā ir cīņa par izdzīvošanu. Lai uzvarētu spēlē un atgrieztos reālajā pasaulē, viņiem jādodas bīstamākajā piedzīvojumā mūžā, jāatklāj Alana Periša pirms 20 gadiem atstātās pēdas un jāmaina priekšstats pašiem par sevi, pretējā gadījumā viņi paliks ieslēgti spēlē uz visiem laikiem...

“Džumandži: Laipni lūgti džungļos” ir turpinājums 1995. gadā tapušajai filmai “Džumandži” un veltījums Robinam Viljamsam, kurš tajā tēloja Alanu Perišu.

Filmas režisors ir Džeiks Kasdans (“Seksa video”, “Sliktā skolotāja”), galvenajās lomās - Džeks Bleks (“Zosāda”), Dveins Džonsons (“Pusotrs spiegs”), Kārena Gilana (“Gadsimta likme”) un Misija Paila (“Mākslinieks”).

Scenārija pamatā ir Krisa van Olsberga fantāzijas romāns “Džumandži”.

Režisors: Jake Kasdan
Scenārija autors: Jeff Pinkner, Chris McKenna, Erik Sommers, Scott Rosenberg
Aktieri: Dwayne Johnson, Jack Black, Bobby Cannavale, Kevin Hart

Pirmizrāde: 22/12/17
Gads: 2017
Kompānija: Matt Tolmach Productions, Radar Pictures, Seven Bucks Productions, Sony Pictures Entertainment
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa