‘Oskarotās' filmas - vēlreiz uz 3D Cinema / Kino “Gaisma” ekrāna

Informācija | 2D
Filmas garums: 0h 01m

Nepaspēji noskatīties filmas, kas guva panākumus un ieguva prestižās Amerikas kinoakadēmijas balvas “Oskars”? 3D Cinema / Kino “Gaisma” sniedz otro iespēju un vēlreiz piedāvā noskatīties trīs lieliskas filmas - filmu "La La Land: Kaliforsnijas sapņi", kas triumfēja balvu pasniegšanas ceremonijā, saņemot sešus “Oskarus” (labākais režisors, labākā aktrise, labākais operatora darbs, labākais oriģinālais skaņu celiņš, labākā oriģinālā dziesma, labākais inscenējums), filmu “Mēnessgaisma”, kas ieguva labākās filmas titulu, un filmu “Mančestra pie jūras”, kuras galvenais varonis - aktieris Keisijs Afleks - saņēma balvu labākā aktiera kategorijā.

MĒNESSGAISMA
6. martā plkst. 21.30
Viņš piedzima Maiami, kurā valda nauda un narkotikas. Patiesības meklējumos un sevis paša pieņemšanai, pārdzīvojot drāmu ģimenē un draugu nodevību, viņam ir jāizdara izvēle, kāds ceļš ir ejams. Vai cilvēks ir spējīgs mainīt savu likteni?

MANČESTRA PIE JŪRAS
7. martā plkst. 21.15
Pēc sava brāļa pēkšņās nāves Lī Čandlers (Keisijs Afleks) kļūst par brāļadēla aizgādni un ir spiests atgriezties dzimtajā miestā, kur viņu jau gaida bijusī sieva (Mišela Viljamsa) un tik rūpīgi slēptā un aizmirstā pagātne…

LA LA LAND: KALIFORNIJAS SAPŅI
8. martā plkst. 21.15
Mia ir topošā aktrise, kas piestrādā kafejnīcā, pasniedzot latte kafijas filmu zvaigznēm. Viņas mīļotais ir Sebastians, džeza mūziķis, kas mēģina savilkt galus, uzstājoties ar koncertiem šaubīgos un noplukušos bāros. Panākumiem pieaugot, jaunais mīlnieku pāris saskaras ar lēmumiem, kas sāk graut viņu mīlestību. Sapņi, pie kuriem viņi strādājuši tik smagi, nu viņus var izšķirt!

Pirmizrāde: 00/00/00
Gads: 2017
Kompānija: 3D CINEMA