Nāc uz 3D Cinema / Kino “Gaisma” un satiec “inteliģento huligānu” Nilu Jansonu!

Dokumentāla filma | 2D
Filmas garums: 0h 01m

No 24. februāra Kino “Gaisma” / 3D Cinema Valmierā aicina uz Rolanda Rekkes (‘'Ghetto TV”) dokumentālo filmu ”Inteliģentie huligāni” - latviešu filmu, kas grauj stereotipus par ielu sportu.

Piektdien, 24. februārī, pirms pirmā seansa (plkst. 18.00) - īpaša tikšanās ar Nilu Jansonu - filmas galveno varoni un vienu no labākajiem ekstrēmajiem skrituļotājiem Eiropā!

Nils ir profesionāls sportists, kurš nodarbojas ar skrituļslidošanu jeb – inline. Viņš arī organizē dažādus pasākumus, kas saistīti ar šo sporta veidu, kā arī ir dibinājis un vada inline skolu „Straume”. 2013. gadā Nils ekstrēmajā skrituļslidošanā uzvarēja pasaules prestižākajās sacensībās Winterclash. Savukārt 2014. gadā ASV ekstrēmo skrituļslidu kompānija "Remz" laida klajā skrituļslidas ar Nila Jansona vārdu.

Jauniešus ekstrēmajā un ielas sporta kultūrā vairs neuzskata par huligāniem, bet pilntiesīgiem sportistiem. Filma “Inteliģentie huligāni” ir veidota, lai parādītu, kā patiesībā cilvēkus iespaido bezbailīgie sportisti, ielu mākslinieki, “Ghetto Games” pasākumi. “Ghetto” sports ir sports bez tiesnešiem. Neformāls. Cilvēki iemācās sevi tiesāt paši. Filmā vairāk runāts par jaunajiem, populārajiem sporta veidiem.

Skeiteri, ekstrēmā skrituļslidošana, BMX, sniega dēļi, “bordbaiki’' un daudz kas cits - nāc uz 3D Cinema / Kino Gaisma un noķer sajūtu vilni filmā ”Inteliģentie huligāni”! Informācija par seansiem: www.3dcinema.lv

Filmā piedalās Latvijas ielu sporta veidu aprindās atpazīstami cilvēki, sportisti, mākslinieki, kas sevi asociē ar Inteliģentu huligānu:

Raimonds Elbakjans, Aldis Kalniņš, Dins Danne, Gastons Jaunbrālis, Gatis Irbe, Sarmis Ozolins, Jānis Jansons, Jānis Kundziņš, Mārtiņš Sleja, Madars Apse, Aleksandrs Gromovs, Vilnis Baltiņš, Renārs Zeltiņš, Māris Šlēziņš, Toms Siliņš, Max Henning, Jānis Rozītis, Tomass Grinbergs, Mārtiņš Jansons, Nils Jansons, Vladislavs Lakše, Manvels Isadzhanjans.

Akcija! “Nāc uz kino ar klasi” un noskaties šo filmu par skolēniem draudzīgu cenu! Vairāk informācijas par akciju: tel.nr. 26422411, e-pasts: info@3dcinema.lv.

3D Cinema / Kino “Gaisma”
www.3dcinema.lv

Pirmizrāde: 00/00/00
Gads: 2017
Kompānija: 3D CINEMA