Karalis Arturs. Leģenda par zobenu

Piedzīvojumu filma | 3D
Filmas garums: 2h 07m

Leģendārais britu režisors Gajs Ričijs piedāvā aizraujošu stāstu kā vienkāršs puisis no Londinium ielām kļuva par Karali Arturu. Sev nezinot, viņš bija dzimis karaliskā ģimenē, kura tika nodota un nogalināta. Izvelkot Ekskaliburu no akmens, Arturs ir spiests pieņemt savu diženumu un doties cīņā pret nežēlīgo un brutālo karali Vortigernu. Lēnām viņš sāk aptvert zobena maģisko spēku, kas viņam palīdzēs cīņā pret karaļa iepriekš neuzveiktajiem maģiskajiem spēkiem.

Filmā galvenās lomas atveido Čārlijs Hanems, Ēriks Bana (“Atpestī mūs no ļauna”, “Izdzīvojušais” un “Slazdā”), Oscar® balvas nominants Džimons Hansu (“Leģenda par Tarzānu”, “Vatikāna ieraksti” un “Galaktikas sargi”), Anabella Volisa (“Anabella”, “X-cilvēki: Pirmā klase” un “Melu virpulī”) un Oscar® balvas nominants Džuda Lovs (“Ģēniji”, “Spiegs” un “Viesnīca "Diženā Budapešta"”), piedaloties Deividam Bekhemam.

Režisors: Guy Ritchie
Producents: Akiva Goldsman, Guy Ritchie, David Dobkin, Lionel Wigram, Joby Harold, Bruce Berman, Steve Clark-Hall, Max Keene, Tory Tunnell
Scenārija autors: Guy Ritchie, Lionel Wigram, Joby Harold
Aktieri: Jude Law, Charlie Hunnam, Annabelle Wallis

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 12/05/17
Gads: 2017
Kompānija: Safehouse Pictures, Village Roadshow Pictures, Warner Bros., Weed Road Pictures
Izplatītājs: Acme Film, SIA
Mājas lapa: Filmas lapa