Svingeri (LV)

Komēdija | 2D
Filmas garums: 1h 35m

Esi pirmais - noskaties filmu “Svingeri” ātrāk un tiecies ar aktieriem! 3D Cinema/Kino “Gaisma” aicina valmieriešus un Valmieras viesus noskatīties jauno pašmāju komēdiju "Svingeri" ātrāk nekā citviet Latvijā! Filmas pirmizrāde Latvijas kinoteātros notiks 9. decembrī, bet Valmierā filmu būs iespējams noskatīties dienu ātrāk – jau 8. decembrī plkst. 19.00. Pirms seansa sākuma īpašs notikums - tikšanās ar filmas veidotājiem, režisoru Andreju Ēķi, kā arī aktieriem, tostarp arī talantīgo Valmieras drāmas teātra aktrisi Elīnu Vāni. Vakaru vadīs atraktīvais un humora pilnais Valmieras drāmas teātra aktieris Imants Strads. Gaidāmi jautri brīži un pārsteigumi!

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, tad aicinām jau savlaicīgi iegādāties biļetes uz īpašo seansu, jo biļešu tirdzniecība jau ir uzsākusies – 3D Cinema/Kino “Gaisma” Rīgas ielā 19 Valmierā.

***
Latvijā ir sekss! Viegla komēdija par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona.

Galvenajās lomās: Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Elīna Vāne, Ģirts Ķesteris, Kristīne Belicka, Jurijs Djakonovs un Jānis Jubalts, kuram tā būs debija aktiera ampluā.

Filmas režisors - Andrejs Ēķis. Producents - Kristians Alhimionoks.

Filma latviešu valodā ar subtitriem krievu valodā.

Pirmizrāde: 09/12/16
Gads: 2016
Kompānija: Platforma Filma, Cinevilla Studio
Izplatītājs: Forum Cinemas, SIA
Mājas lapa: Filmas lapa