Visa patiesība par vīriešiem (RU)

Komēdija | 2D
Filmas garums: 1h 30m

Sarunās par vīriešiem sievietēm netrūkst izdomas – īsta vīrieša paspārnē sievietei jājūtas kā cietoksnī, vīrieši – tā ir uzmanība, gādība, drošība un... nauda. Vīriešiem piemīt neskaitāmi plusi un mīnusi. Sievietēm patīk tērgāt par vīriešiem, vienkārši viņus apbrīnot un arī nosodīt. Starp citu, vīriešiem tāpat patīk tērgāt par sievietēm. Mūžsenais pretpolu pievilkšanās spēks un cīņa.
Filmā “VISA PATIESĪBA PAR VĪRIEŠIEM” skanēs sarunas – no atklātām līdz pikantām. Šī komēdija atspoguļo visas vīriešu rakstura šķautnes no varonības un bravūrības līdz kuriozitātei un sentimentalitātei. Filmas veidotāji centušies parādīt, kāpēc katrs vīrietis ir pelnījis mīlestību un cieņu, kaut arī reizēm viņa rīcība šķiet savāda un nepamatota.
Dažādi vīrieši nonāk neticamās situācijās, un no tām ir jāizkļūst pēc iespējas gludi, jārod pēc iespējas labāks risinājums. Galveno lomu tēlo Dmitrijs Nagijevs. Taksometra vadītājs ar pamatīgu dzīves pieredzi ir visu sižeta līniju epicentrā. Viņš uzklausa varoņus un īstajā brīdī rod īsto padomu. Kā izpatikt divreiz jaunākai meitenei? Kā pierunāt sievu kopā aiziet uz svingeru ballīti? Vai ar ziedu pušķi pietiek, lai sievu noskaņotu labvēlīgi?
Vīrieši — tie ir sarežģīti lēmumi un vīrišķīga rīcība. Sievietēm šī filma argādinās, par ko un kāpēc vīrieši ir mīlami. Pirmā rudens komēdija – patiks sievietēm, vīriešiem, pāriem un ģimenēm.

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Pirmizrāde: 16/09/16
Gads: 2016
Kompānija: *
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai