Foršie džeki

komēdija | 2D
Filmas garums: 1h 56m

1970.gads, dūmakas klātā Losandželosa. Kādas pabalējušas porno zvaigznes pašnāvība saved kopā izsitēju un atlabstošo alkoholiķi Džeksonu Heiliju un privātdetektīvu, praktizējošo alkoholiķi Hollandu Mārču. Viņu vienīgā problēma- beigtās meitenes tante ir pārliecināta, ka redzējusi savu māsasmeitu dzīvu un veselu pēc mēdijos plaši atspoguļotā incidenta. Tā kā detektīviem vajag naudu, viņi uzņemās lietu, kas izrādās ir saistīta ar augstākajiem varas ešaloniem un slepkavību sazvērestību, kas iesniedzas dziļi ASV auto industrijā.

Filmas režisors Šeins Bleks iepriekš režisējis “Grūta nedēļa grūtā pilsētā” (Kiss Kiss Bang Bang) un “Dzelzs vīrs 3” (Iron Man 3), šoreiz ir samiksējis kopā komēdiju, trillera un asa sižeta filmu žanrus un visu to ielicis 1970.g. Losandželosas retro vidē un noskaņās.

Filmas zvaigžņu pāris Rasels Krovs ( “Noass”, “Robings Huds”, “Brīnišķīgais prāts”, “Gladiators”) un Raiens Goslings (“Gadsimta likme”, “Trakā, dullā mīlestība”, “Gangsteru mednieki”). Filmā piedalās arī Kima Beisindžere, kurai šī ir jau otrā sadarbība ar Raselu Krovu, pirmā 1997.g Oskarotajā filmā “Losandželosa konfidenciāli” (L.A. Confidential).

Pirmizrāde: 27/05/16
Gads: 2016
Kompānija: *
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa