Jautrās pīles (LV)

Animācijas filma | 3D
Filmas garums: 1h 25m

Kad Militārās Meža pīles nolaižas Ķīniešu salā, domājot, ka tās ir Havaju salas, izviedojas konflikts ar vietējām Mandarīnpīlēm. Kamēr tēvi ķildojas un ķīvējas, Imperatora dēls Niks sadraudzējas ar karojošās puses komandiera meitu Ēriku.Taču jaunos varoņus priekšā gaida lieli izaicinājumi, Nikam un Ērikai ne tikai jāsamierina karojošie tēvi un pīļu ciltis, bet jāstājas pretim kopīgam ienaidniekam- raganai, kas vēlas iznīcināt Sauli.

Leģenda vēsta, ka īpaši izredzētā Saules pīle spēj pasargāt savu cilti no ļaunajiem spēkiem, kas apdraud pīļu idilli no ārpasaules. Svētlaime uz salas turpinājās līdz brīdim, kad ļaunā ragana, uzzinājusi par Saules pīles brīnumspējām, to nozaga, lai iegūtu mūžīgo jaunību un skaistumu.

Mūsdienās neviens vairs netic šai senajai leģendai, Mandarīnpīles dzīvo miermīlīgi savā salā un ievēro vienīgo likumu- nekad nepamest šo salu! Imperators ir vienīgais, kas zin, ka leģenda ir patiesa un ka nākamā Saules pīle ar brīnumspējam ir piedzimusi. Viņš to gan tur noslēpumā, bet ak vai, arī ragana vēlas šo pīli iegūt par visu visvairāk uz šīs pasaules. Vai pīles varēs apvienot spēkus un izvirzīt vadoni, lai uzveiktu Raganu?

Pirmizrāde: 01/04/16
Gads: 2016
Kompānija: Animation Studio RIM, Asymmetric VFX
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa