Mežs

Šausmu filma | 2D
Filmas garums: 1h 34m

Pasaulslavenā Fudzi kalna pakājē atrodas Aokigahara jeb Pašnāvnieku mežs, kur jau gadsimtiem ilgi dodas dzīvē jēgu zaudējušie, lai izbeigtu savu dzīvi. Jaunā amerikāniete Sāra dodas turp, lai meklētu noslēpumaini pazudušo dvīņu māsu. Viņu turp pavada Japānā ilgu laiku dzīvojošais Aidens, kurš piestrādā kā meža gids.

Neskatoties uz to, ka Sāra vairākkārt tika brīdināta, lai nenovirzās no tūristu takas, viņa nepaklausa un dodas meklēt māsu dziļi mežā. Lai noskaidrotu, kas noticis ar māsu, Sārai nāksies sastapties ne tikai ar spīdzinātajām un nolādētajām dvēselēm, kuras mežā ir zaudējušas dzīvību, bet arī ar kaut ko vēl bīstamāku un ļaunāku. Vai Sārai izdosies uzzināt, kas notika ar viņas māsu, vai arī viņu piemeklēs zudušo dvēseļu liktenis?

Filmas režisors ir Džeisons Zada un galvenās lomas filmā atveido kulta seriāla “Troņu spēles” zvaigzne Natālija Dormere (“Bada spēles: Zobgaļsīlis. 1. un 2. daļa” un “Kapteinis Amerika: Pirmais atriebējs”), Teilors Kinejs (“Atriebība sieviešu gaumē”, “Slepenā operācija "30 pēc pusnakts"” un “Austrumu dēka”) un Japānas kino zvaigzne Jukijaši Ozava.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 08/01/16
Gads: 2016
Kompānija: AI-Film, Lava Bear Films
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa