Sabiedrotie

Piedzīvojumu filma | 2D
Filmas garums: 1h 50m

Kases grāvēju sērijas “Citādie” trešā filma “Sabiedrotie” ieved Trisu un Četri jaunā, daudz bīstamākā pasaulē nekā līdz šim.

Pēc filmā “Dumpinieki” piedzīvotajām šokējošajām atklāsmēm, Trisa un Četri spiesti bēgt prom no Čikāgas, pārvarot pilsētu ieskaujošo mūri. Pirmoreiz mūžā viņi pametīs ģimeni un vienīgo vietu, kuru līdz šim pazinuši. Tomēr ārpus pilsētas mūriem līdzšinējās atklāsmes kļūst nesvarīgas, jo gaismā nāk citas, vēl biedējošākas patiesības. Trisai un Četri ātri jāsaprot, kam viņi var uzticēties, jo izceļas nežēlīga cīņa, kas apdraud visas cilvēces eksistenci. Lai izdzīvotu, Trisai nāksies izdarīt sarežģītas izvēles attiecībā uz drosmi, sabiedrotajiem, upurēšanos un mīlestību.

Piedzīvojumu trilleris “Sabiedrotie” tapis pēc populārās ASV rakstnieces, sociālpsiholoģijas fantastikas žanra pārstāves, Veronikas Rotas triloģijas trešās grāmatas motīviem. Filmas režisors ir Roberts Šventke (“Dumpinieki”).

Trisas un Četri lomās uz ekrāniem atgriežas Šeilīna Vudlija (“Citādie”, “Dumpinieki”, “Pēcnācēji”) un Teo Džeimss (“Citādie”, “Dumpinieki”). Citās lomās - Zoja Kravica, Naomi Votsa, Džefs Deniels, Mailzs Tellers, Ansels Elgorts, Megija Kjū, Kīnans Lansdeils, Džonijs Vestons un citi.

Režisors: Robert Schwentke
Producents: David Hoberman, Lucy Fisher, Douglas Wick, Todd Lieberman, Pouya Shahbazian
Scenārija autors: Stephen Chbosky, Veronica Roth, Noah Oppenheim, Adam Cooper, Bill Collage
Aktieri: Naomi Watts, Theo James, Miles Teller, Shailene Woodley

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 18/03/16
Gads: 2016
Kompānija: Red Wagon Entertainment, Lionsgate, Summit Entertainment
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa