Vislabākā diena (RU)

Komēdija | 2D
Filmas garums: 1h 47m

Neviens Nekur nevar iekulties tik daudzās ķibelēs kā neparedzētā dzertiņā. Ja nu gadās pāris pudeles izraut tukšas kopā ar seksīgu slavenību, vari būt drošs, ka ballīte līdz pēdējam sīkumam tiks atspoguļota internetā. Filmu “Rūgts!” un “Rūgts! 2” veidotāji piedāvā svētku komēdiju “Vislabākā diena” ar nepārspējamo Dmitriju Nagijevu un seksīgo grupas “Serebro” dalībnieci Olgu Serjabkinu galvenajās lomās.
Veiksmīgajam ceļu patruļu dienesta darbiniekam Petjam Vasjutinam (Dmitrijs Nagijevs) jau sen būtu laiks dibināt ģimeni, bet viņš dzīvo kopā ar māti. Ir līgava – benzīntanka karaliene kasiere Oļa (Jūlija Aleksandrova). Galu galā padzīvojušais līgavainis nolemj svinīgi lūgt viņas roku. Taču tieši tai dienā viņa dienesta mašīnā ietriecas piedzērusies popzvaigzne Alina (Olga Serjabkina).
Lai nebūtu jāmaksā sodanauda, Alina apņemas savaldzināt Petju. Nejaušā tikšanās beidzas ar kopīgu dzertiņu un erotisku video internetā. Vienā dienā Petja zaudē gan līgavu, gan darbu. Ceļu patruļu dienesta darbinieks prāto par pašnāvību un grimst dziļā depresijā (pareizāk sakot, slīcina bēdas alkoholā), bet, sajutis pilsētnieku atbalstu, nolemj bildināt zvaigzni. Skaidrs, ka atbilde ir kategorisks nē. Atliek viena izeja – pašam kļūt slavenam.
“Vislabākā diena” kinoteātros būs skatāma no 25. decembra, kad priecēs iespēja atslābināties un pasmieties par citu ērmīgajām kļūmēm. Šīs lomas dēļ Dmitrijs Nagijevs pat šķīries no sava slavenā plikā paura. Filmā redzēsim komēdijas “Rūgts!” slavenības Jūliju Aleksandrovu un Sergeju Laviginu, turklāt vienu no lomām tēlo pats Mihails Bojarskis. “Vislabākā diena” nav parasta komēdija, tā ir karaokes komēdija. Skatītāji varēs kopā ar filmas varoņiem turpat kinozālē dziedāt populārus šlāgerus. Nav ko kautrēties! Svētki jau klāt!

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Pirmizrāde: 25/12/15
Gads: 2015
Kompānija: Bazelevs Production
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai UAB