Slepenā komanda (LV)

Animācijas filma | 3D
Filmas garums: 1h 41m

Animācijas filma visai ģimenei “Slepenā komanda” („Metegol“) aicina piedalīties burvīgos piedzīvojumos, kopā spēlēt un uzvarēt. Kamēr pasaulē lielākajā stadionā gatavojas fantastiskam mačam, draugi no mazpilsētas rada sapņu komandu un met izaicinājumu vīzdegunīgām futbola zvaigznēm. Kad šķiet, ka uzvarēt nav iespējams, draugiem talkā nāk gluži neredzēti sprigani un jautri palīgi.

Iepazīstieties ar “Superkomandu”. Viņi ir veikli un dedzīgi spēlētāji, daudz ko pieredzējuši un alkst uzvaras. Varētu teikt, ka viņi ir dzimuši futbola krekliņā. Superkomandas spēlētāji ir brīnumainā kārtā atdzīvojušās galda futbola figūriņas, kas par varītēm grib nonākt uz īsta laukuma, lai parādītu visu, ko prot.

Dāvids strādā mazpilsētas bārā. Viņš ir labsirdīgs un ļoti kautrīgs pusaudzis. Sems ir pavisam citāds – nekaunīgs un kašķīgs, nekad nepaliek atbildi parādā. Abiem pusaudžiem patīk viena un tā pati meitene Laura. Kādudien viņi nolemj izskaidroties, spēlējot galda futbolu. Sems zaudē, taču nosolās atriebties.

Pēc desmit gadiem viņš atgriežas pilsētā, kļuvis par starptautisku futbola zvaigzni. Sems atkal met Dāvidam izaicinājumu – šoreiz īstā futbola laukumā. Par nelaimi, Semu atbalsta komandas biedri, bet Dāvids ir viens pats. Taču notiek brīnums, Dāvidam palīgā nāk mazi cilvēciņi – atdzīvojušās galda futbola figūriņas. Sākas traks futbola mačs, kam ne vien jāpieliek punkts divu sāncenšu strīdam, bet arī jāizšķir visas pilsētiņas liktenis.

Balvas “Oskars” laureāts režisors Huans Hosē Kampanella radījis asprātīgu animācijas stāstu par pasaulē populārāko sporta veidu un tā jaunāko brāli – galda futbolu. Taču pāri visam ir īsta draudzība un uzticība kopējam darbam un ideāliem. “Slepenā komanda” rosina ticēt saviem spēkiem un pulcināt laukumā labākos draugus.

Režisors: Huans Hosē Kampanella
Scenārijs: Maikls Broudbridžs, Huans Hosē Kampanella

Filma latviešu valodā.

Filma 3D formātā.

Pirmizrāde: 24/07/15
Gads: 2015
Kompānija: 100 bares
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai UAB
Mājas lapa: Filmas lapa