Pūķa ligzda (LV)

Animācijas filma | 2D
Filmas garums: 1h 28m

Animācijas filmā visai ģimenei „Pūķa ligzda” („Dragon Nest: Warrior's Dawn“) ar aizraujošiem piedzīvojumiem, spraigām cīņām, ar visjaukākajiem un visbaisākajiem tēliem ekrānu šķels asi 3D zobeni.

„Pūķa ligzda” aizvedīs mūs uz pārsteigumu pilnu, noslēpumainu pasauli. Tajā ceļo ar lidojošiem kuģiem, ik uz soļa notiek brīnumi, elfi un paši labākie karavīri stājas pretī briesmoņiem un ļaunuma iemiesojumam – pūķim. Ilgus gadus nezvērs gulējis, un burvju pasaulē valdījis miers. Tagad tas atmodies un šausmu pārņemtajiem cilvēkiem jābēg. Taču nav viegli noslēpties no tumsas spēkiem.

Kas gan būtu domājis, ka pasauli no ļaunuma glābs jauneklis vārdā Lamberts, kas mūždien iekuļas nepatikšanās, taču ir ļoti apdāvināts kara mākslā. Jauneklis izdomā plānu, ko karalis atbalsta, un metas neticamā ceļojumā uz apburtajām zemēm. Lambertam līdzi dodas ar noslēpumainu spēku apveltīti karavīri. Pārvarēt grūtības palīdz mīlestība pret skaistu elfu meiteni.

Atminējuši pūķa noslēpumu, karavīri tuvojas tā midzenim, bet burvestības un bīstamie monstri nav vienīgie viņu ienaidnieki. Pūķa sirdī ir melns akmens ar milzīgu spēku. Vēlme to iegūt sēj vienībā nesaticību, un viens no karavīriem kļūst par nodevēju. Taču mīlestība un draudzība vienmēr uzvar, un drosminiekiem smaida laime.

Animācijas filmas „Pūķa ligzda” pamatā ir populāra datorspēle, un to veidojuši meistari, kas piedalījušies „Gredzenu pavēlnieka” un „Karaļa Konga” veidošanā. 22 miljonu ASV dolāru budžets ļāvis viņiem īstenot savas neparastās ieceres un padarīt animācijas filmu par kinoizrādi ar iespaidīgiem speciālajiem efektiem.

Filma 2D formātā.

Pirmizrāde: 10/04/15
Gads: 2015
Kompānija: Mili Pictures
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai UAB