Putncilvēks

Komēdija | 2D
Filmas garums: 1h 59m

Strauji novecojis, slavas zenītā esošs aktieris (Maikls Kītons), kurš reiz atveidoja pasaulslavenu supervaroni, cīnās ar ģimenes likstām, paša ego un citiem šķēršļiem, paralēli cenšoties izveidot Brodvejas izrādi, no kuras atkarīga viņa turpmākā karjera un, iespējams, arī dzīve...

Filma "Putncilvēks" stāsta par katram latvietim (un ne tikai latvietim) sirdij tuvu tēmu - to, ka visa mūsu dzīve ir viens liels teātris, bet teātris ir pavisam cita dzīve… un nedaudz arī par supervaroņiem, jo cits kino mūsdienās vairs netiek apmeklēts. Patiesie supervaroņi šajā filmā ir aktieri, tapēc esiet gatavi Maikla Kītona, Edvarda Nortona, Emmas Stounas un pat mūžīgā āksta Zaka Galiafanakisa karjeru spilgtākajām lomām!

Šajā spīdoši uzņemtajā un vēl spīdošāk notēlotajā traģikomēdijā no dzīvu, pulsējošu stāstu autora Alehandro Gonzaleza Injaritu izdoma mijas ar realitāti (bet reāli cilvēki - ar izdomātiem tēliem, un tāpēc pirmajā brīdī nebūt nav skaidrs, kurš ir kurš!). "Putncilvēks" - filma par mums visiem un supervaroni ikvienā no mums!

Režisors: Alejandro González Iñárritu
Lomās: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Andrea Riseborough, Amy Ryan, Emma Stone, Naomi Watts

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 16/01/15
Gads: 2014
Kompānija: New Regency Pictures, Grisbi Productions, Le, M Prods
Izplatītājs: Latvian Theatrical Distribution
Mājas lapa: Filmas lapa