Iestrēguši jaunībā

Komēdija | 2D
Filmas garums: 1h 39m

Ir tie brīži, kad ikviens no mums ir aizdomājies, vai dzīvē atrodas pareizā vietā un vai ir sasniegta tā cerētā laimes sajūta. Šī filma ir veltījums katrai šai domai un katram, kurš vēlas saglabāt jaunību! "Iestrēguši jaunībā" ar lielisku aktierspēli, patīkamu noskaņu un asprātīgu humoru parāda jauno, moderno krīzi - pus-pusmūža krīzi jeb ceturtdaļdzīves krīzi (jā, aizmirstam par pusmūža!).

Filmas galvenā varone Megana izdzīvo savus 20 gadus, pamazām tuvojoties 30. Viņa dzīvē šķietami ir sasniegusi visu, ko vien apzinīga sieviete varētu vēlēties, bet brīdī, kad tiek bildināta, izjūt dzīves un izvēļu smagumu. Viņa mūk no visa un nozūd pie nejauši satiktas 16 gadus vecas meitenes. Filmā spilgti tiek parādīts tas, ko nu jau pat psihologi atzīst par īstu emocionālo stāvokli - ceturtdaļdzīves krīzi, kas ir laika posms, kurā ikviens sāk apzināties realitāti un tā smagi sit pa jaunības sapņiem un gaidām.

Šī ir no tām filmām, kura, cerams, liks paskatīties pašiem uz savām dzīvēm un to, cik lielā vai mazā mērā katrs nodarbojas ar to, kas patiešām sagādā prieku. Lai arī cik moderni tas šobrīd nebūtu, tā jau tomēr ir visa pamatdoma - būt saskaņā ar sevi. Filmas režisore Linna Šeltone savu roku jau ir iemēģinājuši līdzīga tipa filmās, kurās apskata sarežģītas attiecības vai dzīves posmus. Par to vien liecina nosaukums vienai no viņas finansiāli veiksmīgākajām filmām "Tavas māsas māsa" (Your Sister's Sister). "Iestrēguši jaunībā" viņa ir ķērusies klāt ar vēl nebijušu vērienu - galvenajās lomās šī brīža aktuālie aktieri: Kīra Naitlija, Sems Rokvels un Hloja Greisa Moreca.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 28/11/14
Gads: 2014
Kompānija: Anonymous Content, BR Capital Group, Merced Media Partners, PalmStar Entertainment, PenLife Media, S
Izplatītājs: Bestfilm
Mājas lapa: Filmas lapa