Nakts reportieris

Asa sižeta filma | 2D
Filmas garums: 1h 57m

„Nakts reportieris" ir asinis stindzinoša krimināla rakstura drāma, kuras darbība risinās mūsdienu Losandželosas naksnīgajās ielās. Lū Blūms ir jauns, motivēts vīrietis, kurš, izmisīgi meklējot darbu, uzduras Losandželosas pagrīdes kriminālžurnālistikai un visām ar to saistītajām rūpēm, problēmām un azartam.

Atradis grupiņu ārštata operatoru, kuri filmē auto avārijas, ugunsgrēkus, slepkavības un citas ārkārtas situācijas, Lū izkonkurē citus nakts reportierus un iegūst labi apmaksātu darbu prestižā Losandželosas televīzijā. Saņemot palīdzību no TV kanāla direktores Ninas, Lū ātri kļūst par vienu no pazīstamākajiem nakts reportieriem ne tikai Losandželosā, bet visā Kalifornijā un pat aiz štata robežām. Meklējot kārtējo sensacionālo stāstu, Lū pats kļūst par jaunākās sensācijas galveno varoni.

Krimināldrāma ir filmas „Borna mantojums" scenārista Dena Gilroja debija režisora krēslā. Filmā galveno lomu spēlē ASV Kinoakadēmijas balvas nominants Džeiks Džilenhols („Gūsteknes", „Pirmkods" un „Zodiaks"). Līdzās viņam filmā spēlē Renē Russo („Tors" un „Tors: Tumsas karaļvalsts") un Bils Pakstons („Rītdienas robeža").

Pirmizrāde: 21/11/14
Gads: 2014
Kompānija: *
Izplatītājs: Acme Film SIA