Burvestība mēnessgaismā

Komēdija | 2D
Filmas garums: 1h 37m

Francija, pagājušā gadsimta divdesmitie gadi, gleznainais Azūra krasts, lepnas savrupmājas un bezrūpīga džeza mūzika - uz šī romantiskā fona risinās notikumi režisora un scenārista Vudija Alena jaunākajā filmā "Burvestība mēnessgaismā".

Britu iluzionists Stenlijs ieradies Francijā, lai palīdzētu atmaskot iespējamo krāpnieci Sofiju, kura, uzdodoties par gaišreģi, ļaunprātīgi izmanto kādas bagātas ģimenes uzticību. Drīz vien Stenlijs apjauš, ka arī viņš neizbēgami nonācis Sofijas valdzinājuma varā, turklāt viņš tā arī nespēj izskaidrot daiļās jaunkundzes brīnumainās spējas.

Romantiskā komēdija "Burvestība mēnessgaismā" ir jau astotā lente, ko amerikāņu dzīvais kino klasiķis Vudijs Alens ("Jasmīnas stāsts", "Pusnakts Parīzē") pēdējās desmitgades laikā filmējis Eiropā. Pats būdams trīskārtējs "Oskara" laureāts, Alens bez pūlēm spēj piesaistīt saviem projektiem spožākos talantus. Izņēmums nav arī "Burvestība mēnessgaismā", kurā galvenās lomas atveido Emma Stouna ("Kalpone", "Vieglas uzvedības teicamniece"), Oskarotais britu aktieris Kolins Fērts ("Karaļa runa", "Tāda ir mīlestība"), Oskarotā amerikāņu aktrise Mārsija Geja Hārdena ("Polloks", "Noslēpumu upe"), Džekija Vīvere ("Optimista stāsts"), Eilīna Atkinsa , Saimons Bakbērnijs un citi.

Režisors: Woody Allen
Lomās: Eileen Atkins, Colin Firth, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater, Simon McBurney, Emma Stone, Jacki Weaver

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 03/10/14
Gads: 2014
Kompānija: Dippermouth, Gravier Productions, Perdido Productions
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa