Skolas sākumā filmas kinoteātrī „Gaisma” par īpašām cenām!

Akcija | 2D
Filmas garums: 0h 01m

Sākoties jaunajam mācību gadam, kinoteātris „Gaisma”, Valmierā vēlas iepriecināt visus skolēnus un arī viņu vecākus un draugus, piedāvājot vairākus filmu seansus par īpašām cenām!

1. un 2. septembrī ieejas maksa uz animācijas filmu „Mošķīšu universitāte” LV 3D, muzikālu filmu "ONE DIRECTION: Tie esam mēs" un uz komēdiju "Lielie" būs tikai 2.00 Ls ikvienam kino apmeklētājam. Seansu laiki –http://www.3dcinema.lv.

Par filmu „Mošķīšu universitāte” 3D - Maiks Vazovskis un Džeimss Salivans ir nešķirami draugi, taču ne vienmēr tā ir bijis. Kad šie, tik atšķirīgie mošķīši pirmo reizi satika viens otru, viņi viens otru nevarēja ciest ne acu galā. Iestāšanās mošķīšu universtitātē viņus ir satuvinājusi, Maiks un Sallijs ir pieņēmuši, ka ir tik atšķirīgi, un kļuvuši par labākajiem draugiem.
Filma dublēta latviešu valodā.

Par filmu „ONE DIRECTION: Tie esam mēs” - filma atspoguļo Lielbritānijas puišu grupas "One Direction" gaitas gada garumā, kamēr viņi atrodas pasaules koncertturnejā. Puiši, kuri līdz šova X-faktors finālam bija parasti pusaudži, nu iemantojuši pasaules slavu.
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Par filmu „Lielie” - komiķu pārbagātā komēdija atkal viesojas pie mums jau zināmajiem pieciem draugiem. Lenijs (Adams Sendlers) ar ģimeni atgriezies dzimtajā pilsētiņā. Pēdējā skolas diena solās izvērsties īpaši jautra - pieci vīri, kuri šķiet tā arī nekad nekļūs pieauguši, gatavojoties ballītei iekuļas nepatikšanās. Šoreiz viņi ir spiesti daudz mācīties paši no saviem bērniem.
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Plašāka informācija:
T. 64222641
info@kinogaisma.lv
www.3dcinema.lv
twitter.com/3D_Cinema_LV

Pirmizrāde: 00/00/00
Gads: 2014
Kompānija: *