Jauns sākums

Komēdija | 2D
Filmas garums: 1h 44m

Greta un viņas draugs Deivs ir muzikanti un dziesmu autori, kuri ir kopā jau ilgus gadus kopš koledžas laikiem. Brīdī, kad Deivs saņem piedāvājumu ierakstīt albumu no lielas ierakstu kompānijas, viņi pārvācas uz dzīvi Ņujorkā. Jauniegūtās slavas savaldzināts Deivs pamet Gretu un uzsāk savu jauno mūziķa karjeru.

Gretas dzīvē pozitīvu pavērsienu ienes nejauša satikšanās ar Denu – izbijušu ierakstu kompānijas menedžeri. Brīdī, kad Dens ierauga Gretu muzicējam nomaļā pilsētas klubā, viņu vienā mirklī apbur meitenes muzikālais talants un šarms. Ar šo nejaušo sastapšanos abu dzīves ir nesaraujami krustotas, ļaujot sadziedēt brūces un sasniegt jaunus mērķus gan profesionālajā karjerā, gan privātajā dzīvē. Jauns dzīves sākums izstāstīts uz Ņujorkas vasaras fona.

Filmā “Jauns sākums” galvenās lomas atveido Keira Naitlija (“Anna Kareņina”, “Lepnums un aizspriedumi” un “Karību jūras pirāti” triloģija), kas pati arī ir iedziedājusi savas dziesmas, Marks Rufalo (“Krāpšanas ilūzija”, “Atriebēji” un “Slēgtā sala”), kā arī grupas “Maroon 5” solists Adams Levīns. “Jauns sākums” scenārija autors un režisors ir “oskarotās” filmas “Vienreiz” autors Džons Kārnijs.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 05/09/14
Gads: 2014
Kompānija: Exclusive Media Group, Apatow Productions, Sycamore Pictures, Likely Story
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa