Asinsatriebība

Trilleris | 2D
Filmas garums: 1h 48m

Āva un Dereks drīz pēc kāzām ierodas nomaļā Karību jūras salā. Viņi iecerējuši tur pavadīt neaizmirstamu atvaļinājumu. Atlētiskais pāris nolemj pludmales priekiem pievienot ekstrēmo sportu. Vienā mirklī viss mainās – ar Āvas vīru notiek negadījums, un viņš pēkšņi pazūd.

Apjautusi, ka nav ko cerēt uz vietējās policijas palīdzību un nopietnu izmeklēšanu, Āva viena pati sāk meklēt vīru un iesaistās cīņā bez noteikumiem. Izrādās, ka grezno viesnīcu un drošo tūristu maršrutu aizsegā darbojas varens korumpēts vietējo grupējums. Noziedznieki uz savas ādas dabūs izbaudīt, kā atriebjas sieviete, kurai vairs nav, ko zaudēt.

Aktrise, modele un cīņas mākslas profesionāle Džīna Karāno ļoti ticami tēlo drosmīgu aizstāvi, valdzinošu pat cīņā uz dzīvību un nāvi. Skaistā, seksīgā, nelokāmā un ļoti bīstamā jaunā sieviete rāda augstākās klases kaujas prasmi.

Džīnas Karāno partneris ir sāgas „Krēsla” zvaigzne Kems Žigandē. Latīņamerikas gaisotni trillerī rada „štata meksikāņi” Mačete – Denijs Treho un mūžīgais policists Luiss Gusmans.

Režisors: John Stockwell
Lomās: Gina Carano, Cam Gigandet, Danny Trejo, Luis Guzmán

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 13/06/14
Gads: 2014
Kompānija: Movie Package Company
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai UAB