Mīlas afēra

Komēdija | 2D
Filmas garums: 1h 35m

Bijušais vīrs un sieva Ričards un Keita, kaut viņu laulība oficiāli ir šķirta, ne mirkli nevar viens otru atstāt mierā. Mīlestības jūtas starp viņiem pilnībā nav zudušas. To pašu nevar teikt par viņu pensijas fonda līdzekļiem, no kura visus naudu ir izkrāpis Ričarda kompānijas jaunais īpašnieks.

Uzzinot, ka pie naudas izkrāpšanas vainojamais franču baņķieris tikko savai topošajai sievai ir iegādājies 10 miljonus vērtu dimantu, filmas varoņi Ričards un Keita atstāj savas ķildas Londonā un dodas uz baņķiera kāzām franču Rivjērā ar plānu nozagt šo dimantu un atgūt viņiem izkrāpto naudu. Viņiem zādzību palīdz realizēt bijušie kaimiņi Penelope un Džerijs, kuri joprojām cer, ka Keita un Ričards izlīgs un atkal saies kopā. Četrotne izveido nenotveramu zagļu bandu, kura pasakainajā Cote d'Azur, cenšas paveikt 10 miljonus vērtu zādzību pēc labāko klasisko komēdiju žanra paraugiem.

Piedzīvojumu komēdija "Mīlas afēra" pirmo reizi uz lielā ekrāna kopā ir savedusi britu aktierus Pīrs Brosnans ("Mamma Mia!") un Emma Tompsone ("Par Mēriju Popinsu un Benksa kungu"). Viņiem dimantu palīdz nozagt Timatijs Spals ("Karaļa runa") un Selia Imrie ("Vislabākā eksotiskā viesnīca “Kliņģerīte”").

Režisors: Joel Hopkins
Lomās: Pierce Brosnan, Emma Thompson, Timothy Spall, Celia Imrie

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 27/06/14
Gads: 2014
Kompānija: SND
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa