Jupiteras ceļš

Piedzīvojumu filma | 3D
Filmas garums: 2h 05m

Piedzīvojumu filmas darbība jūs aizvedīs no Čikāgas piepilsētas līdz kosmosa attālākajām planētām. Filmas galvenajai varonei Jupiterai dzimstot, tika pareģots, ka viņas nākotne ir saistīta ar dižiem notikumiem. Tomēr Jupiterai pieaugot, viņa nav tikusi tālāk par iztikas pelnīšanu, tīrot svešinieku mājas.

Viss mainās brīdī, kad izbijis starpplanētu kareivis Keins izglābj Jupiteru no slepkavu uzbrukuma. Sastopot Keinu, viņa uzzina, ka viņas ģenētiskais kods paredz, ka Juipiterai ir jākļūst par nākamo galaktikas troņa mantinieci. Lai pareģojums piepildītos, Jupitera un Keins dosies neaizmirstamā galaktiskā ceļojumā, kas viņus aizvedīs uz visattālākajām kosmosa vietām, un ar saviem sabiedrotajiem episkā kaujā viņiem būs jācīnās pret ļaunajiem spēkiem, kuri kāro iekarot visu galaktiku.

“Matriksa” triloģijas un “Mākoņu atlants” veidotāju Endija un Lanas Vačovsku jaunajā piedzīvojumu filmā galvenās lomas atveido Mila Kunisa (“TEDS”, “Melnais gulbis” un “Noderīgi draugi”), Čanings Tatums (“Maģiskais Maiks” un “Džampstrīta 22”) un Šons Bīns (“Pērsijs Džeksons un Olimpieši: Zibens nolaupītājs” un “Gredzenu pavēlnieka” triloģija).

Režisors: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Lomās: Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, Doona Bae, James D'Arcy, Tim Pigott-Smith

Filma 3D formātā.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 06/02/15
Gads: 2014
Kompānija: Warner Bros., Village Roadshow Pictures, Aaron Sims Company, The
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa