Sabotāža

Trilleris | 2D
Filmas garums: 1h 49m

Spraigais, raupjais un varenais trilleris „Sabotāža” nav domāts vārguļiem. Kino atgriežas visu laiku bargākais aktieris Arnolds Švarcenegers.
ASV narkotiku apkarošanas pārvaldes elites vienība darbojas nevainojami. Tajā dien labākie no labākajiem. Līderis Džons Vortons (A. Švarcenegers) nav guvis cieņu ar tukšu salmu kulšanu. Viņš uzticas savējiem, un viņi uzticas cits citam. Vienība savā ziņā kļuvusi par ģimeni. Tā arī turpinātos, ja kāda operācija nebūtu visu sabojājusi.
Vienība sekmīgi dodas uzbrukumā narkotiku karteļa konspiratīvajam dzīvoklim, taču pati kļūst par vajātāju mērķi. Operācijas laikā pazūd 10 miljoni dolāru, un vienība ir starp aizdomās turamajiem. Kāds citu pēc cita novāc operācijas dalībniekus. Spriedze sasniedz kulmināciju, kad Džona sieva un meita tiek saņemtas par ķīlniecēm. Stāvokli sarežģī tas, ka nevienam nedrīkst uzticēties.
Filmas scenārija pamatā ir Agatas Kristi stāsta brīva interpretācija, tāpēc gaidāms, ka intriga neatslābs līdz pašām beigām. „Sabotāža” ir skarba mūsdienu krimināldrāma ar Arnolda Švarcenegera karjeras sākuma posma grāvēju elementiem.
Krimināltrillera „Patruļa” režisors Deivids Eiers šoreiz centies radīt ko patiešām ievērības vērtu. Ar vardarbību un niknumu piesātinātais trilleris netiek liekulīgi maskēts un līdz beigām paliek cinisks. Tāda ir narkotiku karteļa pasaule.

Režisors: Deivids Eiers („Patruļa”, „Ielu karaļi”)
Scenārija autori: Skips Vudss, Deivids Eiers
Lomās: Arnolds Švarcenegers („Neiznīcināmie”, „Terminators, „Bēgšanas plāns”), Sems Vortingtons („Avatars”, „Cilvēks uz dzegas”), Olivija Viljamsa („Anna Kareņina”, „Pēdējās dienas uz Marsa”), Terenss Hauards („Gūsteknes”) u.c.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 25/04/14
Gads: 2014
Kompānija: *
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai UAB