Ziemas pasaka

Fantāzijas / piedzīvojumu filma | 2D
Filmas garums: 1h 58m

"Ziemas pasaka" ir stāsts par brīnumu, liktenīgu mīlestību un mūžveco cīņu starp labo un ļauno. Romantiskās fantāzijas darbība risinās Ņujorkā vairāk nekā gadsimta garumā - no pagājušā gadsimta sākuma līdz pat mūsu dienām. Pīters Leiks ir vientuļš amatnieks, kurš nabadzības spiests kļūst par kramplauzi. Kādā ziemas naktī viņš ielaužas šķietami tukšā greznā savrupmājā, taču sastop tur saimnieka meitu Beverliju - daiļu meiteni, kura mirst no diloņa. Tā sākas Pītera un Beverlijas maģiskais mīlasstāsts, kas turpinās pat pēc meitenes nāves.

"Ziemas pasaka" ir "Oskara" balvas laureāta amerikāņu scenārista Akivas Goldsmita ("Brīnišķīgais prāts") debija režijā. Filmas scenārija pamatā ir amerikāņu rakstnieka Marka Helprina tāda paša nosaukuma 1983. gadā sarakstītais romāns. Galvenajās lomās - populārais īru aktieris Kolins Farels, Džesika Brauna Findleja, Vils Smits, kā arī "Oskara" balvas laureāti Dženifera Konelija, Viljams Hērts, Eva Marija Seinta un Rasels Krovs.

Viena no šī gada romantiskākajām filmām "Ziemas pasaka" savu pirmizrādi Latvijā piedzīvos 14. februārī - visu mīlētāju svētkos Valentīndienā.

Režisors: Akiva Goldsman
Lomās: Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Jennifer Connelly, William Hurt, Eva Marie Saint, Ripley Sobo, Russell Crowe, Mckayla Twiggs

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 14/02/14
Gads: 2014
Kompānija: Warner Bros. Pictures
Izplatītājs: Acme Film SIA
Mājas lapa: Filmas lapa