Viss zudis

Piedzīvojumu filma | 2D
Filmas garums: 0h 01m

ASV Kinoakadēmijas balvas Oscar® ieguvējs Roberts Redfords – galvenajā lomā stāstā par cilvēka izturības robežām, vienatnē cīnoties par izdzīvošanu okeānā. Filmas scenārija autors un režisors ASV Kinoakadēmijas balvas Oscar® nominants J.C. Čandors (Margin Call).

Tālu Indijas okeāna plašumos kāds cilvēks (Redfords) pamostas, kad viņa 39 pēdu garā jahta saduras ar kravas pārvadājumu konteineru. Jahtas navigācijas iekārta un rācija ir sabojāta, un viņš, pašam to nezinot, virzās pretī vētrai. Neskatoties uz to, ka viņam izdodas salabot sadursmē bojāto jahtas sānu, par spīti viņa burātāja intuīcijai un fiziskajai izturībai, viņš tik tikko izdzīvo spēcīgajā vētrā.

Liekot lietā vien sekstantu un navigācijas kartes, lai noteiktu jahtas atrašanās vietu un kursu, viņš ir spiests paļauties uz okeāna straumēm, ka tās aiznesīs jahtu līdz kravas kuģu jūras ceļam, cerībā tur nokļūt uz kāda no garāmbraucošajiem kuģiem. Taču saule ir nepielūdzama, pārtikas krājumi strauji izsīkst un drīz viņš saprot, ka viņa liktenis var izšķirties kuru katru brīdi.

Režisors: J.C. Chandor
Lomās: Robert Redford

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 31/01/14
Gads: 2013
Kompānija: Black Bear Pictures, Sudden Storm Productions, Washington Square Films, Before The Door Pictures, Tr
Izplatītājs: Forum Cinemas SIA
Mājas lapa: Filmas lapa